Spletni portal Vina Slovenije (Wines of Slovenia)

Spletni portal Vina Slovenije (Wines of Slovenia)

Ustvarili smo nov spletni portal o slovenskih vinih in vinskih kleteh Vina Slovenije (Wines of Slovenia), s katerim želimo predstaviti izbrana vina vseh slovenskih vinorodnih dežel in okolišev, ki se po kakovosti uvrščajo tudi v sam svetovni vrh. Pridelovanje vina v Sloveniji postaja prava umetnost in vse več butičnih vinogradnikov v svoja vina vlaga vso svojo ljubezen, znanje in energijo. Pri tem nastajajo vrhunska vina, poplačana z nagradami tako v slovenskem kot svetovnem merilu.

Veliko vinogradnikov ima kakovostna vina, ki pa so žal še vedno dokaj neprepoznavni. Vsi imajo svoj potencial in vsak med njimi lahko uspe na določenem tržišču, eni na domačem, drugi pa tudi v tujini.

Vizija spletnega portala Vina Slovenije (Wines Of Slovenia) je postati najcelovitejši vodnik po vseh slovenskih vinorodnih deželah in njihovih kakovostnih vinih. S promocijo želimo slovenska vina približati širši javnosti tako doma v Sloveniji, kakor tudi v tujini in aktivno prispevati k turistični prepoznavnosti ene najbolj žlahtnih turističnih ponudb ˝kulinarike in vina˝.

Spletna povezava: https://winesofslovenia.si/