Izdelujemo učinkovite spletne strani

Specializirani smo za izdelavo spletnih strani turističnih ponudnikov, ki so posebej prilagojeni dejavnosti podjetja oz. njegovim storitvam. Spletne strani so narejene v odprtokodnem sistemu WordPress in so podprte z orodjem za samostojno urejanje vsebine, ki je v slovenščini. Stremimo za tem, da so pregledne, uporabne in prijazne do uporabnika, kar vodi k cilju, da izpolnil povpraševanje ali oddal naročilo.

Če vas zanima izdelava spletnih strani preprosto pošljite povpraševanje.

Cenik izdelave spletnih strani

A B C
Grafična predloga + + +
Svetovanje o vsebini + + +
Vnos vsebine + + +
Optimizacija – SEO + + +
Spletni obrazec + + +
Fotogalerija 2 5 10
WooCommerce trgovina (do 20 izdelkov)     +
Video   1 2
Katalog storitev   + +
Facebook stran     +
Google+ stran     +
Vpis v iskalnike in imenike + + +
Cena v EUR – cena brez DDV (nismo zavezanec) 190 250 400

Optimizacija spletnih strani

Spletne strani so optimizirane na spletne iskalnike (SEO – Search Engine Optimizations) in podprte s ključnimi besedami (keywords). Optimiziramo tako spletne strani kot tudi njihovo strukturo, kar jim omogoča visoko uvrstitev v iskalnikih in s tem prednost pred konkurenco.

Če vas zanima izdelava spletnih strani preprosto pošljite povpraševanje.

Optimizacija na mobilne naprave

Danes se večina uporabnikov poslužuje mobilnih pametnih naprav, zato so vse spletne strani s posebnim dizajnom pripravljene tudi za pametne telefone in tablice. Spletne strani se na mobilnih napravah odpirajo hitro in imajo pregledno navigacijo, kar zelo olajša uporabniško izkušnjo.

Strokovno svetovanje in podpora

Strokovnjaki z izkušnjami in znanjem na področju izdelave spletnih strani vam prijazno svetujemo na vsakem koraku. Vse želje in določene popravke vnesemo v roku enega dneva in s tem omogočamo ažurnost vaših spletnih strani. Z našimi nasveti pri ustvarjanju spletnih vsebin lahko močno izkoristite splet za pridobivanje novih strank in večje prepoznavnosti.