Izdelujemo učinkovite spletne strani

Specializirani smo za izdelavo spletnih strani turističnih ponudnikov, ki so posebej prilagojeni dejavnosti podjetja oz. njegovim storitvam. Spletne strani so narejene v odprtokodnem sistemu WordPress in so podprte z orodjem za samostojno urejanje vsebine, ki je v slovenščini. Stremimo za tem, da so pregledne, uporabne in prijazne do uporabnika, kar vodi k cilju, da izpolni povpraševanje ali oddal naročilo.

Izkoristite izjemno priložnost in naročite svojo spletno stran že za 350 €

WordPress spletne strani

WordPress je eden izmed najbolj razširjenih spletnih orodij oz. CMS (Content Managment System) sistemov za izdelavo dinamičnih spletnih strani. Prvotno je nastal kot blogersko orodje in je danes daleč najbolj priljubljen, saj je je objavljanje, posodabljanje, upravljanje …  povsem enostavno in kjer to lahko počne uporabnik oz. lastnik spletne strani sam. WordPress ni samo najbolj razširjen, velja tudi za najboljši CMS sistem v svetovnem merilu. Primeren je tako za začetnike kakor tudi napredne uporabnike in je na voljo tudi v slovenskem jeziku. Ker je zelo popularen, zanj obstaja veliko dodatnih vtičnikov (plugins), s pomočjo katerih lahko uporabnik svojo spletno stran praktično spremeni v karkoli (osebno spletno stran, predstavitev podjetja, blog, spletno galerijo, spletno trgovino, popotniški blog, itd). Na spletu je moč najti veliko plačljivih a tudi brezplačnih spletnih predlog (themes), katere uporabnikom dodatno olajšajo delo. Vtičnike in predloge se  enostavno in hitro namestijo kar preko WordPress admin sistema (upravitelja).

Optimizacija spletnih strani

Spletne strani so optimizirane na spletne iskalnike (SEO – Search Engine Optimizations) in podprte s ključnimi besedami (keywords). Optimiziramo tako spletne strani kot tudi njihovo strukturo, kar jim omogoča visoko uvrstitev v iskalnikih in s tem prednost pred konkurenco.

Če vas zanima izdelava spletnih strani preprosto pošljite povpraševanje.

Optimizacija na mobilne naprave

Danes se večina uporabnikov poslužuje mobilnih pametnih naprav, zato so vse spletne strani s posebnim dizajnom pripravljene tudi za pametne telefone in tablice. Spletne strani se na mobilnih napravah odpirajo hitro in imajo pregledno navigacijo, kar zelo olajša uporabniško izkušnjo.

Strokovno svetovanje in podpora

Strokovnjaki z izkušnjami in znanjem na področju izdelave spletnih strani vam prijazno svetujemo na vsakem koraku. Vse želje in določene popravke vnesemo v roku enega dneva in s tem omogočamo ažurnost vaših spletnih strani. Z našimi nasveti pri ustvarjanju spletnih vsebin lahko močno izkoristite splet za pridobivanje novih strank in večje prepoznavnosti.