WordPress je eden najbolj razširjenih in najboljših orodij oz. sistemov za upravljanje spletnih vsebin – CMS (Content Management System). Gre za odprtokodno programsko opremo, katero lahko uporabite za izdelavo čudovite spletne strani, bloga ali aplikacije. WordPress. Vsebuje nadvse zanimive in čudovite teme, zmogljiva orodja ter omogoča popolno svobodo, da lahko ustvarite karkoli želite. WordPress je primeren tako za začetnike kakor tudi napredne uporabnike, hkrati pa brezplačen in je na voljo tudi v slovenskem jeziku. Omogoča enostavno in hitro upravljanje vsebin, je zanesljiv in varen, prijazen za spletne iskalnike – SEO (Search engine optimization), ponuja številne poslovne rešitve (spletna trgovina), multimedijsko aktiven in prijazen do mobilnikov.

Ker je zelo popularen, zanj obstaja veliko dodatnih vtičnikov (plugins), s pomočjo katerih lahko uporabnik svojo spletno stran praktično spremeni v karkoli (osebno spletno stran, predstavitev podjetja, blog, spletno galerijo, spletno trgovino, popotniški blog, itd). Na spletu je moč najti veliko brezplačnih spletnih predlog (themes), katere uporabnikom dodatno olajšajo delo. Vtičniki in predloge se enostavno in hitro namestijo kar preko WordPress admin sistema (upravitelja).

WordPress uporabljajo in mu zaupajo tudi velika svetovna podjetja in znane ustanove kot so Rolling Stone, Adobe Blogs, Vogue, Global News, The White House, Unicef UK, Obama Foundation, Sony Music …

Izkoristite prednosti WordPress-a in s pomočjo naših WordPress tečajev izdelajte svojo spletno stran.
WordPress tečaji za samo 85 €

Za samo 85 € smo za vas pripravili začetniške tečaje na katerem boste spoznali vse potrebno za izdelavo svoje osebne spletne strani. Naši WordPress tečaji potekajo v prijateljskem vzdušju v prijetno urejeni učilnici, zasnovani pa so na individualnem pristopu v skupini z maksimalno 3 udeleženci. Tako bodo lahko tudi začetniki vso svoje osvojeno znanje z veseljem uporabljali.

0
Dni
0
Šolskih ur
0
Udeleženci