WordPress je eden najbolj razširjenih in najboljših orodij oz. sistemov za upravljanje spletnih vsebin – CMS (Content Management System). Gre za odprtokodno programsko opremo, katero lahko uporabite za izdelavo čudovite spletne strani, bloga ali aplikacije. WordPress. Vsebuje nadvse zanimive in čudovite teme, zmogljiva orodja ter omogoča popolno svobodo, da lahko ustvarite karkoli želite. WordPress je primeren tako za začetnike kakor tudi napredne uporabnike, hkrati pa brezplačen in je na voljo tudi v slovenskem jeziku. Omogoča enostavno in hitro upravljanje vsebin, je zanesljiv in varen, prijazen za spletne iskalnike – SEO (Search engine optimization), ponuja številne poslovne rešitve (spletna trgovina), multimedijsko aktiven in prijazen do mobilnikov.

Ker je zelo popularen, zanj obstaja veliko dodatnih vtičnikov (plugins), s pomočjo katerih lahko uporabnik svojo spletno stran praktično spremeni v karkoli (osebno spletno stran, predstavitev podjetja, blog, spletno galerijo, spletno trgovino, popotniški blog, itd). Na spletu je moč najti veliko brezplačnih spletnih predlog (themes), katere uporabnikom dodatno olajšajo delo. Vtičniki in predloge se enostavno in hitro namestijo kar preko WordPress admin sistema (upravitelja).

WordPress uporabljajo in mu zaupajo tudi velika svetovna podjetja in znane ustanove kot so Rolling Stone, Adobe Blogs, Vogue, Global News, The White House, Unicef UK, Obama Foundation, Sony Music …

Izkoristite prednosti WordPress-a in s pomočjo naših WordPress tečajev izdelajte svojo spletno stran.
WordPress tečaji za samo 85 €

Za samo 85 € smo za vas pripravili začetniške WordPress tečaje na katerem boste spoznali vse potrebno za izdelavo svoje osebne spletne strani. Naši WordPress tečaji potekajo v prijateljskem vzdušju v prijetno urejeni učilnici, zasnovani pa so na individualnem pristopu v skupini z maksimalno 3 udeleženci. Tako bodo lahko tudi začetniki vso svoje osvojeno znanje z veseljem uporabljali.

5 dni / 20 Šolskih ur / do 3 Udeleženci
Kaj lahko pričakujete?
 • Individualen pristop – Prijetno učenje poteka v malih skupinah in ob prijateljskih odnosih, ob mentorju, ki vas bo učil in se prilagajal vsakemu od udeležencev.
 • Preprosta razlaga – Strokovno podajanje snovi, a vseeno preprosto in razumljivo tudi za začetnike, posebej pa za vse, ki potrebujejo nekoliko več časa.
 • Izdelava osebne spletne strani – Izdelali boste lahko svojo poskusno osebno spletno stran ali dnevnik (blog), ter na njej gradili svoje znanje, zamisli in aktualne vsebine.
 • Podpora tudi po tečaju – Vsak udeleženec WordPress Šole je upravičen do brezplačne strokovne pomoči in svetovanja, če se mu kje zalomi,  tudi po končanem tečaju.
Kaj boste spoznali?
 • WordPress konfiguracijo – Spoznali boste kaj vse je potrebno za namestitev WordPressa in vaše spletne strani, od načina registracije do izbora gostovanja.
 • WordPress nastavite – Spoznali boste, kako preprosto nastaviti WordPress, da bo vaša spletna stran delovala odlično in zanesljivo brez nepotrebnega zapravljanja časa.
 • Vključiti izjemne dodatke – Spoznali boste množico WordPress dodatkov (vtičnike), ki so odlično orodje za enostavno nadgradnjo in izboljšavo vaše spletne strani.
 • Namestitev sistema – Naučili se boste namestiti WordPress preko povsem enostavnega in posebnega čarovnika za postavitev spletnih strani.
 • Izbira ustrezne predloge – Spoznali boste priljubljene spletne platforme, ki ponujajo brezplačne in tudi cenovno ugodne WordPress predloge. na njih si boste lahko izbrali in namestili predlogo po vašem okusu in jo skupaj z nami preuredili.
 • Napisati super članek – Spoznali boste načine, kako enostavno napisati učinkovito objavo oz. novico in jo opremiti s fotografijami in atraktivno multimedijsko vsebino.
Razpisani datumi

WordPress tečaji potekajo po predhodnem dogovoru v prijateljskem vzdušju v prijetno urejeni učilnici, zasnovana pa je na individualnem pristopu v skupini z maksimalno 3 udeležencev. Tečaji potekajo tudi za zaključene skupine in posameznike po predhodnem dogovoru.

Prijava na tečaj

Ne odlašajte s svojo odločitvijo. Prijavite se na naš začetniški tečaj izdelave spletnih strani v sistemu WordPress in nadgradite svojo poslovno idejo ali željo po svoji lastni spletni strani.

  Vaše ime (obvezno)

  Naslov (ni obvezno)

  Pošta in kraj (ni obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Gsm ali telefon (ni obvezno)

  Naziv podjetja (samo v primeru, da gre za podjetje)

  Davčna številka (samo v primeru, da gre za podjetje)

  Zadeva

  Vaše sporočilo

  Kot uporabnik spletne strani podjetja promoTour dovolim upravljavcu zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov.

  Vpiši varnostno kodo (obvezno)

  captcha