Mi smo tukaj za vas, da vam pomagamo

Imate željo postati podjetnik predvsem na področju turizma in razmišljate o novih poslovnih idejah?
Se vam kot podjetniku pojavljajo vedno nova vprašanja, na katera ne najdete odgovorov?

Vsem podjetnikom ponujamo strokovno svetovanja na različnih področjih.
  • Podjetniško svetovanje – Podjetjem, njihovim zaposlenim in ambicioznim posameznikom pomagamo do sprememb, ki pozitivno vplivajo na njihov podjetniški razvoj in osebnostno rast.
  • Promocija in spletni nastop – Na osnovi storitev podjetja preučimo optimalne možnosti predstavitve na trgu, uredimo marketinški načrt, načrtujemo optimizirano in uspešno spletno stran in pripravimo promocijsko akcijo preko družbenih omrežij.
  • Izobraževanje – Ambicioznim posameznikom ter podjetjem in njihovim zaposlenim ponujamo z našimi zunanjimi strokovnjaki odlično znanje v obliki klasičnih seminarjev in individualnih oblik izobraževanja na področju turizma, marketinga in izdelave spletnih strani.

Nameravate potovati na določeno destinacijo in želite preživeti čim bolj pester dan poln izkušenj?
Se vam je porodila ideja o strokovni ekskurziji, pa ne veste kako jo izvesti?

Vsem podjetjem ter individualnim skupinam in popotnikom ponujamo prave informacije.
  • Priprava potovalnega načrta – Pripravimo obilico namigov za odkrivanje raznih turističnih znamenitosti in pripravimo vse informacije za voden izlet ali večdnevno potovanje po različnih destinacijah po Sloveniji, posebej pa smo specializirani za področje bivše Jugoslavije.
  • Vzpostavitev relevantnih kontaktov – Za vaša potovanja in potepanja vzpostavimo vse potrebne kontakte za njihovo uspešno realizacijo. Z našimi poslovnimi povezavami na področju turizma zagotavljamo, da boste na svojih potovanjih v dobrih rokah in ne boste prepuščeni neprijetnim naključjem.