Poznate prednosti spletnega oglaševanja?

Oglaševanje je eden od pomembnejših delov poslovanja in internet (splet) ima danes pred tradicionalnimi oglaševalskimi mediji vrsto prednosti (interaktivnost medija, doseganje ciljnih skupin in hitra odzivnost). Z nenehnim tehnološkim razvojem in nenehno dostopnostjo, spletno oglaševanje dejansko ponuja številne možnosti in priložnosti. Izrazite prednosti spletnega oglaševanja so tudi v tem, da omogoča visoko stopnjo prilagodljivosti in nenehne dosegljivosti, posebej pomembno pa je nagovarjanje obiskovalcev na družbenih omrežjih, ki ponuja izjemno možnost razvoja podjetja in rast blagovne znamke.

Zakaj oglaševati na naših turističnih spletnih portalih

V zadnjih letih se z naraščanjem povpraševanja po avtentičnih izkušnjah turistični trg zelo spremenil. Turisti si na potovanjih zraven klasičnega spoznavanja znamenitosti želijo posebne doživljajske izkušnje, ki se odražajo tudi v spoznavanju kulture in izobraževanja. Pri tem se z naraščanjem povprečne izobrazbe pri turistih povečuje zanimanje za umetnost, kulturo, zgodovino in duhovnost. Turisti si torej na svojih potovanjih želijo posebnega doživetja, pri tem pa se vse bolj večajo zahteve po individualizaciji turističnih paketov in avtohtoni krajevni ponudbi ter kulturni dediščini za relativno nizko ceno.

Za samo 89,90 € predstavite svojo turistično dejavnost na naših spletnih portalih.

Zraven tega so turisti vse bolj ozaveščeni in se pred potovanjem na določeno destinacijo podrobno informirajo o njenih posebnostih. Informacij na spletu je veliko, redke pa so tako obsežne in celovite kot jih ponujajo naši turistični spletni portali. Ravno zaradi svojega koncepta in odličnih informacij o znamenitostih, ki so preverjene na terenu, se naši spletni portali Discover Ptuj in Vagabundo uvrščajo med atraktivne in hitro rastoče spletne portale z velikim potencialom. Ponujamo namreč pravo informacijo in preverjeno izkušnjo iz lastnih potovanj.

Zanimivi paketi oglaševanja, koncept 24/7/365 in optimizacija na spletne iskalnike

S konceptom oglaševanja 365/24 na naših turističnih spletnih portalih lahko samo pridobite, saj so objave v paketih oglaševanja na spletnem portalu dosegljive vse dni v letu in to ves dan. Naše oglasne akcije so optimizirane na spletne iskalnike (SEO – Search Engine Optimizations) in podprte s ključnimi besedami (keywords).  Pakete je po 1 letu oz. obdobju oglasne akcije možno podaljšati, pri tem pa ponujamo posebne popuste.

Za promocijo in oglaševanje na naših turističnih spletnih portalih pošljite povpraševanje.