Spletni portal Vagabundo.si

Spletni portal Vagabundo.si

Spletni portal Vagabundo ponuja informacije o zanimivih destinacijah, ki so bolj ali manj obiskane, a so še kako vredne vašega obiska. V objavah se boste lahko na sodoben način sprehodili po zanimivih in skrivnostnih krajih, spoznavali njihovo zgodovino in kulturne znamenitosti ter kulinarične posebnosti. Obiskovalci portala lahko spoznavajo majhen delček sveta, primeren za čudovita družinska in romantična ter popotniška doživetja ali aktivno preživljanje prostega časa. Opremljen je tudi s poljubnimi članki iz najrazličnejših področij kot npr. znanost, tehnologija, zgodovina …

MojSvet.info

Posebno pozornost namenja slovenskim vinarjem in kletem. Slovenija je namreč čudovita dežela v osrčju Evrope z naravno in kulturno pestrostjo, ki je prav prikupno umeščena med štiri velike evropske naravne enote. Prav omenjena lega Slovenije ima vpliv na izjemno vinsko raznolikost, ki je pogojena tako s pestrostjo rastišč, kakor tudi z ugodnimi vremenskimi vplivi sredozemskega in celinskega podnebja iznad Panonske nižine. Da na tem področju omenjeno prepletanje podnebnih vplivov in značilnosti tal omogoča veliko pestrost v ponudbi vin so spoznali že stari Kleti, zato se Slovenija s svojo večtisočletno bogato vinsko zgodovino uvršča med tradicionalne vinogradniške dežele.

Skratka, s spletnim portalom Vagabundo želimo ustvariti obsežen spletni portal za popotnike in vedoželjne, kar dosegamo samostojno in s krepitvijo dolgoročnih povezav in sodelovanjem z določenimi akterji na področju turizma v opisanih krajih.

Spletna povezava: https://vagabundo.si/
Facebook stran: https://www.facebook.com/portal.vagabundo.si/